Over ons.

Hey! wij zijn Dev Metal. Een samensmelting van drie Eindhovense bureau’s met een sloot aan ervaring in web, branding en marketing.

Gevestigd in het keigladde Brabant. Ontstaan uit de liefde voor creatieve ondernemers. Missie: minder stress, meer winst voor onze klanten en een eind maken aan onzin in de wereld van online marketing.

Dev Metal werkt simpel, effectief en zonder gezever. Voor én met fijne mensen. Samen zorgen we voor een dikke glimlach op het gezicht van jouw klant.

What’s in a name?

Waarom heten wij Dev Metal? Nou ja wij vinden het vooral een vette woordgrap die lekker klinkt. We zijn ook niet vies van een potje boze mannen muziek trouwens.

Als we er dan toch een soort van diepgaande betekenis aan willen hangen, dan staat Dev Metal voor de manier waarop wij willen breken met de heersende mores.

Bij Dev Metal vieren we de dingen die er toe doen. We geloven dat succes niet alleen in geld en roem te vinden is. We houden van vette avonturen (en avonduren) met leuke mensen. We vinden dat je niet in het perfecte plaatje hoeft te passen om perfect bij ons te passen.