Hoe gaan wij
te werk?

01

Ontwerp aanleveren

Stuur je ontwerp als jpg of pdf naar ons op. Nog geen definitief ontwerp of zit je nog in de offertefase met je klant? Geen probleem. Met wireframes kunnen wij ook prima uit de voeten.

Stuur je ontwerp in

02

Ontvang binnen 24 uur een offerte

Je ontvangt van ons vrijblijvend en binnen 24 uur* een passende en scherpe offerte met daarbij een inschatting van de ontwikkeltijd. Mochten we nog vragen hebben dan nemen we uiteraard eerst contact met je op.
*op werkdagen

03

Onze developers gaan voor jou aan de slag

Na akkoord en ontvangst van alle bestanden gaan wij direct voor je aan de slag. Wij leveren de website exact zo op als je hem bij ons hebt aangeleverd. Binnen de afgesproken tijd ontvang je van ons een link naar onze development omgeving en een login.

04

Ready? Go!

Je controleert je site en voegt eventueel content en pagina’s toe. Gemakkelijk dankzij de handige digitale blokkendoos. Wij staan altijd klaar om je daarbij te helpen. Ready to go? Dan zetten wij de site voor je live.

I got a question, for all you sinners

Hoe berekenen jullie de prijs?

Wij hebben meer dan 18 jaar ervaring in web development. In al die jaren hebben wij heel veel unieke websites opgeleverd, maar ook gemerkt dat er veel overlap zit in verschillende projecten. Elke website is opgebouwd uit een x aantal terugkerende ‘componenten’, waarbij steeds een paar variabelen wijzigen. We hebben een systeem ontwikkeld waarin we deze componenten gemakkelijk kunnen hergebruiken. Daardoor kunnen wij razendsnel pagina’s in elkaar zetten.

De prijs wordt berekend op basis van het aantal verschillende componenten dat in een ontwerp voorkomt.

In welk formaat moet ik het uiteindelijk ontwerp aanleveren?

Figma, Sketch of Adobe XD. Allemaal helemaal mooi. Na akkoord van de offerte krijg je van ons een link waar je je ontwerp, assets en hi-res foto’s kunt uploaden.

Kan ik na oplevering van de website nog een wijziging doorgeven?

Wij beschouwen jouw ontwerp als de bouwtekening voor onze developers. We gaan ervan uit dat hier met zorg en aandacht aan gewerkt is en onze Angels of Dev zullen dit design ook als zodanig behandelen.

Mochten er na oplevering van de site toch nog zaken aangepast moeten worden, dan kan dit tijdens de Wind(ow) of Change. Dit is een revisie-ronde waarin kleine wijzigingen kunnen worden doorgegeven. Het gaat dan puur over aanpassingen in de stijl. Denk aan een iets groter font, net een andere achtergrondkleur, iets meer padding in de button, dat soort werk. Wij zullen gewenste wijzigingen altijd eerst beoordelen en indien nodig met je doornemen.

Kan de website ook op de server van de klant worden gehost?

What happens on our servers, stays on our servers. We hebben de afgelopen 3 jaar kneiter hard gewerkt aan Dev Metal en willen dan ook dat de code niet over het internet gaat zwerven.

De voorkant van jouw prachtige site mag natuurlijk door iedereen gezien worden, maar wat er onder de motorkap zit is zeg maar ons ‘geheime recept’.

Op deze manier zorgen we ook dat jouw site lekker soepel blijft draaien, veilig blijft en altijd technisch up-to-date is.

Benieuwd of we jou kunnen helpen?

Wil je weten of wij jouw webproject tot een succes kunnen maken? Neem contact met ons op en je weet het binnen 24 uur. Kun je niet wachten? Lees tot die tijd onze FAQ. Benieuwd hoe Dev Metal werkt? Vraag een gratis vrijblijvende demo aan!

Offerte binnen 24 uur!Vraag een demo aan