FAQ

Hier vind je het antwoord op vragen die wij vaak krijgen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Stuur ons even een mailtje naar [email protected] en we proberen je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Hoe komt het dat jullie zo snel kunnen leveren?

Wij hebben meer dan 18 jaar ervaring in webdevelopment. In al die jaren hebben wij heel veel unieke websites opgeleverd, maar ook gemerkt dat er veel overlap zit in verschillende projecten. Elke website is opgebouwd uit een x aantal terugkerende ‘componenten’, waarbij steeds een paar variabelen wijzigen. We hebben een systeem ontwikkeld waarin we deze componenten gemakkelijk kunnen hergebruiken. Daardoor kunnen wij razendsnel pagina’s in elkaar zetten.

Een vaste prijs, hoe kan dat?

Omdat wij onze development-processen hebben geoptimaliseerd en gestandaardiseerd kunnen we steeds dezelfde lage prijs aanhouden . Zo kun jij je website voor een eerlijke prijs verkopen en er toch aan verdienen. Metal!

Kunnen jullie elk ontwerp bouwen?

Wij kunnen vrijwel elk ontwerp omzetten in een perfect werkende, snelle responsive WordPress website. Zolang jij je aan onze spelregels houdt, garanderen wij binnen 10 werkdagen te kunnen leveren.

Waar moet ik als ontwerper rekening mee houden?

Goeie vraag! TL;DR: Check de componenten-catalogus, houdt je aan het Bootstrap-grid en maak gebruik van een style-library. Lees onze spelregels voor meer informatie.

Kan ik ook een Photoshop-bestand aanleveren?

Liever niet. Photoshop is van origine een fotobewerkingsprogramma en eigenlijk niet gemaakt voor het ontwerpen van websites. Daar heb je heel veel andere (zelfs gratis) tools voor. Wij geven de voorkeur aan Figma, Adobe XD of Sketch. Als je je daar een klein beetje in verdiept kom je er al snel achter waarom en zul je Photoshop vervloeken.
Tikkie eigenwijs, of echt geen zin om een andere tool te leren? Voor 699,- zetten wij jouw PSD ontwerp om in een bestand waar we mee kunnen werken.

Is 10 componenten genoeg om een website mee te bouwen?

Wij denken van wel. We hebben er in ieder geval talloze sites mee gebouwd.
In onze spelregels lees je hier meer over. Wil je meer dan 10 componenten? Geen probleem. Voor 349 euro per component kunnen we jouw bibliotheek uitbreiden.

Het component dat ik nodig heb staat er niet bij, wat nu?

In onze catalogus vind je het uitgebreide aanbod van componenten en de daarbij horende functionaliteiten. Mocht daarin iets ontbreken dan kun je ervan uitgaan dat wij dat op dit moment niet voor je kunnen maken, maar je kunt altijd een feature-request inschieten! We zijn benieuwd naar je ideeën.

Ik wil een ‘custom post-type’. Kan dat?

Nice! Een WordPress-kenner. Custom Post types kunnen wij tegen een meerprijs voor je realiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat als ik meer dan 8 pagina’s wil?

Na oplevering van de site maak je zelf gemakkelijk nieuwe pagina’s aan. Met behulp van jouw custom componenten-bibliotheek bouw je razendsnel extra pagina’s. Je hoeft dan alleen nog maar de tekst en afbeeldingen te wijzigen. Mocht je daar geen zin in hebben? Wij rekenen 99,- per extra pagina.

Kun je ook een reserveringsmodule toevoegen?

Wij kunnen vrijwel iedere externe tools door middel van een iframe of extern script toevoegen. Neem bij twijfel even contact met ons op, dan zoeken wij het voor je uit.

Ik wil graag effecten en transities toevoegen om de site minder statisch te maken. Wat zijn hierin de mogelijkheden?

Op elk component kunnen we een fade-in effect toevoegen als deze na scrollen in de ‘viewport’ (zichtbare gedeelte van je browser-venster) komt. Je kunt bij aanlevering in je ontwerp of in ons aanleverformulier aangeven waar je dit wilt. Heb je gekke of specifieke ideeën? Neem even contact op, dan bekijken we wat mogelijk is.

Kan ik na oplevering van de website nog een wijziging doorgeven?

Wij beschouwen jouw ontwerp als de bouwtekening voor onze developers. We gaan ervan uit dat hier met zorg en aandacht aan gewerkt is en onze Angels of Dev zullen dit design ook als zodanig behandelen.

Mochten er na oplevering van de site toch nog zaken aangepast moeten worden, dan kan dit tijdens de Wind(ow) of Change. Dit is een revisie-ronde waarin kleine wijzigingen kunnen worden doorgegeven. Het gaat dan puur over aanpassingen in de stijl. Denk aan een iets groter font, net een andere achtergrondkleur, iets meer padding in de button, dat soort werk. Wij zullen gewenste wijzigingen altijd eerst beoordelen en indien nodig met je doornemen.

Plaatsen jullie ook nieuwe content nadat de site is opgeleverd?

Verwacht je dat je regelmatig wijzigingen door moet voeren in content en heb je daar eigenlijk geen tijd voor of zin in? Voor slechts 99,- per maand (999,- per jaar) plaatsen wij al je content en voeren wij tekstuele wijzigingen binnen 48 uur door. We passen jouw het formaat van de door jou aangeleverde content zodat jouw website consistent, mooi en razendsnel blijft

Wie is de eigenaar van de website?

Jij bent (of jouw klant is) eigenaar van de website, het ontwerp en de content. Dev Metal blijft wel altijd eigenaar van het systeem dat ervoor zorgt dat jouw design en content op diverse devices in alle moderne browsers er gewoon kei vet uitziet.. Dat betekent dat het systeem nooit overgedragen kan worden naar een andere partij. Als jij de site ergens anders wilt laten hosten, bouwen of beheren dan zul je hem dus opnieuw moeten laten bouwen.

Uiteraard maken wij geen aanspraak op rechten ten aanzien van de vormgeving van de site, foto’s, teksten, video’s, animaties of anderszins. Dat is allemaal eigendom van jou als designer en jouw eindklant.

Kan de website ook op de server van de klant worden gehost?

What happens on our servers, stays on our servers. We hebben afgelopen 2 jaar kneiter hard gewerkt aan ons systeem en willen dan ook dat de code niet over het internet gaat zwerven.
De voorkant van jouw prachtige site mag natuurlijk door iedereen gezien worden, maar wat er onder de motorkap zit is zeg maar ons ‘geheime recept’.
Op deze manier zorgen we ook dat jouw site lekker soepel blijft draaien, veilig blijft en altijd technisch up-to-date is.

Bieden jullie ook e-mail aan?

E-mail is een vak apart. Keivet, maar niet onze business. Dus, nee. Geen e-mail. Wel mega snelle webhosting.

Hoe gaat het live zetten van de website?

Je zet jouw websites super eenvoudig en binnen no-time zelf online. Je krijgt van ons een handige uitleg over hoe dat werkt. Geen zin in? Geen probleem. Voor 99,- regelen wij de volledige livegang.

Bouwen jullie ook webshops?

Nope, nein, nee. Nada.

Laten we daar meteen duidelijk over zijn. We maken alleen websites. Dus geen boekhoudkoppeling, reserveringssysteem, app, gebruikersplatform, webshops of andere complexe shit. Niet dat daar iets mis mee is overigens! We houden de focus op één ding, zo kunnen we dat ene ding kneitergoed doen en onze beloftes aan jou waarmaken.

Oke, dat lijkt me wel wat! En nu?

Neem contact op met onze Angels of Dev en we maken graag een afspraak met je.
Check deze pagina voor de mogelijkheden.

Neem contact op